Wellness etikett, házirend


Az ön kikapcsolódása és kényelme a mi elsődleges célunk. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a következő szabályokat tartsa be a wellness egész területén! Ez a pihenés és relaxálás helyszíne, amely az Ön felfrissülését és feltöltődését szolgálja.

❖ Kérjük, tartsa tiszteletben a csendet, épp úgy, mint a vendégek nyugalmát!

❖ A jakuzziban tilos a dohányzás!

❖ 14 év alatti gyermek csak felelős, 18 év feletti személy kíséretével tartózkodhat a jakuzziban. A gyermekek és fiatalkorúak házirendet sértő viselkedése esetén a szülő is felelős és felelősségre vonható.

❖ Fenn tartjuk a jogát a nem megfelelő higiénikus és egészségi állapotban vagy alkohol, illetve egyéb szer befolyása alatt álló vendégek belépésének vissza, illetve kiutasításának.

❖ A jakuzzit kizárólag csak egészséges személy használhatja!

❖ Étel, illetve ital, alkohol fogyasztása a jakuzziban tilos.

❖ A jakuzziban fürdőruha/fürdőnadrág használata kötelező.

❖ Kérjük, hogy zuhanyozzanak le, mielőtt a jakuzzit használják! Balaton-vizes és iszapos fürdőruhában/fürdőnadrágban a medence használata tilos!

❖ Tilos a jakuzziba ugrálni a balesetveszély miatt!

❖ Az üzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen sérülésért illetve balesetért, ami a jakuzzinak a nem rendeltetésszerű használatból esetleg bekövetkezhet. A jakuzzit minden kedves vendégünk kizárólag csak a saját felelősségére használhatja.

❖ Állatok behozatala a jakuzziba tilos!

❖ Kérjük, hogy az esetleges problémákat, a mielőbbi kijavítás érdekében jelezzék!

❖ Használat után a hőfokot vegyék vissza 35-36 fokra, illetve a fúvókákat kapcsolják ki!

❖ A jakuzziban minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

Együttműködésüket kérjük és köszönjük!