Áraink

Szezonon kívül (márciustól 1 - május 31.) : 24.000 Ft/éjszakától

Előszezonban (június 1 - június 30.) : 30.000 Ft/éjszakától

Főszezonban (július 1 - augusztus 31.) : 36.000 Ft/éjszakától

Utószezonban (szeptember 1 - szeptember 30.) : 30.000 Ft/éjszakától

Aktuális áraink függnek a kiválasztott apartmantól és a Vendégek létszámától, ezért egyedi árajánlatért érdeklődj elérhetőségeinken!

Áraink tartalmazzák:

  • az ingyenes Wi-Fi használatát;
  • téli időszakban a fűtést, nyári időszakban a klíma használatát;
  • a ház tartozékainak, berendezéseinek, kerti eszközeinek rendeltetésszerű használatát;
  • a szálláshely házirend szerinti használatát;
  • a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, valamint a végső takarítást.

A kiemelt időszakokban (húsvéti, pünkösdi, karácsonyi és szilveszteri időszakokra) a minimum foglalás 3 éjszaka, a július - augusztusi főszezonban a minimum foglalás 5 éjszaka.

Egy éjszakás foglalásokat a megmaradt helyek függvényében értékesítünk! 

Check-in és check-out:

A Aranyhíd Apartmanház egy társasház, illetve az Öt Fenyő Apartmanház is olyan szálláshely, melynek nincs recepciója, ezért minden kedves Vendégünkkel előre egyeztetjük le az érkezést és személyesen fogadjuk. Az érkezés előtti napon ajánljuk telefonon egyeztetni a bejelentkezés várható időpontját. Ez a Vendégek érdekében szükséges elsősorban, hogy ne kelljen a többi érkező miatt esetleg várni.

A szállást délután 14:00-18:00 között lehetséges elfoglalni, és az elutazás napján 8:00-10:00 óráig kérjük elhagyni.

Ettől eltérő érkezési időpont esetén felárat számolunk fel: 

18:00-19:00 óra közötti érkezés esetén 1.500,- Ft

19:00-20:00 óra közötti érkezés esetén 2.500,- Ft

20:00 óra után 5.000,- Ft

Belső parkolót csak előzetes egyeztetés és visszaigazolt igény alapján tudunk biztosítani, amelyeket szintén személyesen adunk át, mivel számozott helyek vannak, és csak a kijelölt parkolóhely használható a nálunk töltött idő alatt.

A kaució 20.000,- Ft/apartman, mely távozáskor - amennyiben mindent rendben találtunk az apartmanban, nem történt károkozás a szálláshely területén, továbbá a kulcsok, távirányítók és proxyk hiánytalanul megvannak - visszafizetésre kerül.

Csoportos foglalási feltételek:

Csoportok részére legfeljebb 3 apartmant biztosítunk egy időben (max. 10 fő). 

Mivel szálláshelyeink egy része társasházban, másik része pedig családi házas övezetben található, ahol életvitelszerűen is laknak, ezért este 20:00 óra után minden hangosabb tevékenység szigorúan tilos. A szállásadónak jogában áll felszólítani a vendégeket a csendrendelet betartására, amennyiben ez nem vezet célra, rendőrt is hívhat. Amennyiben nem sikerül a helyzetet normalizálni, vendégeink azonnali távozását kérhetjük!

Az ingatlan területére semmilyen háziállat nem vihető.

2 év alatti gyermekeknek kérés esetén babaágyat, etetőszéket, csecsemőknek fürdetőkádat tudunk biztosítani. Ha bármelyikre szükség lenne, akkor foglaláskor jelezd felénk!

Az árak az idegenforgalmi adó (IFA) díját NEM tartalmazzák, melynek mértéke 18 éves kor felett 550 Ft / fő / éj, mely a helyszínen fizetendő. 


Lemondási feltételek:

Érkezés előtt 30 nappal a foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható, a befizetett összeg visszautalásra kerül.

30 napon belüli lemondás esetén a megrendelt szállás összegének a 30 %-át, 48 órán belüli lemondásnál a 100%-át felszámoljuk, ezért kérjük minden esetben, ha valamilyen oknál fogva a szállást nem tudod elfoglalni, azt haladéktalanul jelezd felénk írásban!


Fizetési lehetőségek: utalással, készpénzben, SZÉP-kártyával, helyszínen bankkártyás fizetési lehetőséggel is.

Név: Man-Sur Kft.

Bankszámlaszám: 11742032-20012962 (OTP)

Közlemény: foglalás dátuma és név vagy a foglalás száma

A Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetéshez az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Szálláshelyeinken jelenleg mindhárom bank (OTP, K&H, MKB) által kibocsátott SZÉP-kártyát elfogadjuk.

SZÉP-kártya szállásdíjra

A szállás alszámla kerete felhasználható a vendégéjszakák árának kifizetésére, emellett a vendéglátás alszámlával és a szabadidő zsebbel is rendezhető a szálláshely-szolgáltatás ellenértéke.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP-kártyával, csak bankkártyával vagy készpénzzel!

Foglaló fizetése SZÉP-kártyával

Szálláshelyeinken mindhárom SZÉP-kártyával lehet foglalót fizetni.

OTP SZÉP-kártya

A felhasználni kívánt kártya regisztrációja után (https://www.otpszepkartya.hu oldalon) az előlegfizetés menüpontnál válaszd ki a Surman Apartmanok (8600 Siófok, Beszédes József sétány 71/B) elfogadóhelyet és írd be az átutalni kívánt összeget. Az utalás közleményében mindenképpen tüntesd fel a foglalási számot, az utazás dátumát. Az utalásról készült bizonylatot küldd el nekünk e-mailen!

K&H SZÉP-kártya

Ebben az esetben telefonos engedélyeztetés szükséges. A vendég a K&H telefonos ügyfélszolgálatán (TeleCenter: 06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP-Kártya Ügyfélszolgálat) kezdeményezheti a tranzakciót. A bank ezután felveszi a kapcsolatot a szálláshellyel, és amennyiben a szálláshely beazonosítja a vendéget, a bank jóváhagyja, majd az összeget leemeli a kártyáról. A tranzakció teljes átfutási ideje akár 4-5 nap is lehet!

MKB SZÉP-kártya

MKB SZÉP-kártya esetén az elfogadóhely indítja el a tranzakciót, amihez a következő adatokra van szükségünk: a kártyatulajdonos neve és a kártya azonosító száma, mely a kártyán a név fölött található. Az elindított tranzakcióról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a jóváhagyáshoz szükséges azonosító számot valamint ehhez a linket. A tranzakció teljes átfutási ideje 4-5 nap is lehet!

Lemondás SZÉP-kártyával fizetett foglaló esetén

Lemondás esetén a SZÉP-kártyáról utalt előleget - a SZÉP-kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében, mely szerint azok készpénzre, számlapénzre vagy egyéb, készpénzt helyettesítő fizetőeszközre át nem válthatók - kizárólag a SZÉP-kártyára tudjuk visszautalni. A visszautalás - a mi hatáskörünkön kívül eső okokból - sajnos rendkívül hosszadalmas, így ennek tudatában érdemes megfontolni, hogy a befizetés SZÉP-kártyával történje-e.

Lemondás esetén minden esetben 10 % kezelési költséget számítunk fel!


A foglalás megtételével Vendégeink igazolják, hogy a honlapon bemutatott apartmanház részletes leírását megismerték és elfogadják a Hasznos oldalak részben ismertetett tudnivalókat, különös tekintettel az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon leírtakat!

A változtatás jogát fenntartjuk!  

Foglalási szándékodat jelezd felénk az alábbi űrlap kitöltésével és mi e-mailen válaszolunk rá!