Koronavírus tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A 194/2021. Kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyalrendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alatti gyermekek számára a szálláshelyek látogathatóvá válnak. A szabályozás értelmében a szabadidős céllalérkező vendégeket csak védettségi igazolvány birtokában, annak felmutatásával, tudjuk fogadni. Oltási igazolás, PCR teszt, antitest teszt, stb. nem helyettesíti a kártyát. A bejelentkezés során a vendég a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására felhívható. A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy az adott személy gyermek.

A szállásadó megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. A befizetett foglalót ebben az esetben nem térítjük vissza.

Az üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkező vendégek számára is nyitva vagyunk. A fenti célokkal érkező vendégek büntetőjogi felelősségük tudatában kell, hogy nyilatkozzanak az utazásuk céljáról, továbbá a rendeletek értelmében a wellness részleget nem használhatják.

A szálláshelyen található wellness részleget kizárólag azon vendégek látogathatják, akik a koronavírus ellen védett személynek minősülnek. A wellness részleget kizárólag szállóvendégek látogathatják.

A kormányrendelet vagy egyéb hatósági intézkedés vagy a körülmények változásának függvényében módosulhatnak a rendelkezések.

Megértésüket és együttműködésüket a jelenlegi szabályozások betartásában köszönjük!

A Surman Apartmanok Csapata