Túra tippek

Akiknek a nyaralás nem csak a végeláthatatlan bulizást és az önfeledt szórakozást takarja, azoknak is bőségesen akadnak szolidabb, vagy családos programok. Számtalan túra, borospince látogatások, vagy akár vitorlástúrák várják az érdeklődőket.

Vitorlástúrák a Balatonon


Áthajózni a Családdal Tihanyba? Sportvitorlásként körbehajózni napokon keresztül Európa legszebb tavát? Esetleg körbehajózni a partok mentén található pincészeteket? Vagy csak bérelni egy bulihajót? 

Nálunk bármelyikben részed lehet! Ha nem tudsz hajót vezetni, kaphatsz kapitányt is. A legcsaládbarátabbat, a legrutinosabbat, a legtapasztaltabbat, vagy a legnagyobb partiarc kapitányt, amelyik  a hajókirándulásodhoz a leginkább ideális!

Ha viszont van érvényes jogosítványod hajóra, akkor kapitány nélkül is viheted!  

Városnézés

Mi lenne kézenfekvőbb annál, hogy ha már Siófokon járunk, megismerjük azt egy kicsit? 

Megannyi látnivaló és program várja a látogatóit Siófokon, a legendás Petőfi sétánytól kezdve a siófoki kikötőn át a Meteorológiai Obszervatórumig. Hosszasan lehetne sorolni a felfedezésre érdemes látnivalókat, egy napot mindenképpen érdemes rászánni a városnézésre. Megtekinthetjük a Jókai parkot, az 1912-ben épült 45 méter magas víztornyot, a Kálmán Imre Kultúrális Központot, a neoromán Plébánia templomot, ahol a Balaton-vidék legnagyobb orgonája is található, a Millenium Parkot, számtalan múzeumot és éttermet, kilátót és sok egyéb érdekességet. 


Sétarepülés és ejtőernyős ugrás helikopterből


Néhány kilométerre apartmanjainktól az 'Ugrani jó!' profi helikopteres és ejtőernyős csapata várja az extrémebb élményekre vágyó jelentkezőket. Négyezer méteres magasságig tart a repülőút, aminek ideje alatt az izgulás mellett akár a semmi mással össze nem hasonlítható balatoni panorámában is gyönyörködhetünk. 

Az ugrásokról fénykép, videó, illetve külső kamerával rögzített videó is kérhető, így a valószínűleg felejthetetlen élményt jelent. Később a barátokkal, ismerősökkel is meg lehet osztani, ráadásul a facebookon is remekül mutat!

Gyalogtúrák és kerékpártúrák Balaton szerte

A természet kedvelőit Balaton környékén is várják a szebbnél szebb tájak, gyalog- és kerékpártúrák, továbbá teljesítménytúrák. 

A túrázás szépségét senkinek nem kell magyarázni, mindenkinek kellemes élménnyel szolgálnak. Akár a haverokkal túrázunk, akár egy rövidebb, könnyebb utat választunk a családdal, vagy aktív sportolóként egy keményebb teljesítménytúrát, mindenképpen egy kellemes, felfrissítő élménnyel gazdagodunk a balatoni természet csodálatos világában. 

A természetben töltött idő szépségét nehéz mással helyettesíteni, egy ilyen környezetben pedig érdemes legalább néhány órát rááldozni a nyaralás idejéből.